Communicatie

We communiceren met ouders en sympathisanten, naast onze website, via een het communicatieplatform 'Gimme' dat ons toelaat jullie op een snelle, nauwkeurige manier op de hoogte te houden van zaken die belangrijk zijn voor u en uw kind. 

Gimme is een flexibel systeem waarmee we u berichten kunnen sturen. Het voordeel ervan is dat u enkel berichten krijgt die met de klas van uw kind te maken hebben. Via e-mail krijgt u een melding dat er een bericht aanwezig is in de klasfolder van uw kind.

Gimme laat ons ook toe om online antwoordstrookjes, beelden of zelfs hele fotoalbums aan onze brieven hangen.

Bovendien is deze vorm van digitale communicatie ook een milieuvriendelijke oplossing.

Om Gimme te kunnen gebruiken vragen wij u om u aan te melden met uw e-mailadres(sen)

Aanmelden doe je op volgende manier:

  1. Surf naar app.gimme.eu. Klik op 'Registreren'.
  2. Vul je e-mailadres in en klik op de knop Registreer.
  3. Je krijgt een e-mail van no-reply@mg.gimme.eu in je mailbox met als onderwerp 'Je bent bijna actief op Gimme'.  Klik op de groene knop om je account te verifiëren. (krijg je de mail niet onmiddellijk? Kijk even in je SPAM-folder)
  4. Vul je gegevens (naam, voornaam, wachtwoord, rol, ...) in. 
  5. Zoek GO! Basisschool Park Aalst in de Eikstraat. Je kan inzoomen tot de Eikstraat te Aalst. Als je met je cursor over het blauwe speldje gaat komt de naam tevoorschijn. Klik op het speldje.
  6. Je krijgt links nu alle kanalen te zien van de school. Klik op de klas(sen) van je kind(eren).
  7. Bij nieuwe berichten krijg je nu automatisch een e-mail van Gimme. In deze e-mail kan je dan doorklikken naar de website.
    Je kan ook steeds zelf de website gaan bezoeken (https://app.gimme.eu)  Klik dan op 'aanmelden' en vul je gegevens (e-mailadres en wachtwoord) in.

 

Demofilmpje Gimme voor nieuwe ouders